Producten voor witte tonijn (45)

Schoudersteak

Schoudersteak

Schoudersteak
Gekookte halve kreeft

Gekookte halve kreeft

Gekookte halve kreeft
Gekookt mosselvlees

Gekookt mosselvlees

Gekookt mosselvlees
Witte Tonijn Ingelegde - Espinaler - Vis, Vis en Zeevruchten

Witte Tonijn Ingelegde - Espinaler - Vis, Vis en Zeevruchten

De Bonito del Norte wordt gevangen in de Cantabrische Zee tussen de maanden juni en oktober met selectieve vistuigen, één voor één, met haken. Het staat bekend om zijn witte en malse vlees, zachte smaak en sappige textuur. Het wordt ingeblikt en bedekt met een milde ingelegde saus. Het bevat geen gluten. Voedsel geschikt voor coeliakiepatiënten.
Witte Tonijnbuik in Olijfolie - Premium Espinaler - Vis, Vis en Zeevruchten

Witte Tonijnbuik in Olijfolie - Premium Espinaler - Vis, Vis en Zeevruchten

Bonito wordt gemaakt van vissen die in de zomermaanden worden gevangen wanneer grote groepen zich naar de Cantabrische Zee begeven. Het staat bekend om zijn witte en malse vlees en sappige textuur. Het 100% natuurlijke product wordt gekookt en er wordt olijfolie en zout aan toegevoegd, of een ingelegde saus. Stukken: 10 Stukken: 24
Witte Tonijn in Olie (Verpakking 2) - Pepus - Vis, Vis en Zeevruchten

Witte Tonijn in Olie (Verpakking 2) - Pepus - Vis, Vis en Zeevruchten

Pepus witte tonijn wordt zorgvuldig bereid met de beste delen van de vis en vervolgens ingeblikt in olijfolie of plantaardige olie.
Witte Tonijn in Olijfolie - Pepus - Vis, Vis en Zeevruchten

Witte Tonijn in Olijfolie - Pepus - Vis, Vis en Zeevruchten

Pepus witte tonijn wordt zorgvuldig bereid met de beste delen van de vis en vervolgens in olijfolie ingeblikt.
Zalm

Zalm

De Mauritaanse vis die in Mauritanië wordt gevangen, wordt vers of bevroren geleverd. Vissen hier in Mauritanië en beschikbaar in bevroren aan boord en vers. https://www.google.com/search?q=FISHERIES-INTL+MAURITANIA&source=hp&ei=fjGtZKLeJLunkdUP092V4Ao&iflsig
witte zeebrasem

witte zeebrasem

Hier in Mauritanië gevangen en beschikbaar als diepvries aan boord en vers.
In plakken gesneden filet

In plakken gesneden filet

In plakken gesneden filet
Rosbief

Rosbief

Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Herkomst: Argentinië, Uruguay, Brazilië, Australië, Ierland en Polen Opslagtemperatuur: Gekoeld bij -1º/+2º, diepgevroren bij -18º Soorten: Rundvlees Kwaliteit: Hoogwaardige rundvlees Houdbaarheid: Gekoeld 120 dagen houdbaar / Diepgevroren 18 maanden houdbaar Ras: Angus / Hereford Gewicht per stuk: 3,5 tot 6,0 kg Kaliber: 3,5 tot 4,0 kg - 4 tot 5 kg en +5 kg
Halfvlees ribben

Halfvlees ribben

De semi-vleesribben zijn een populaire keuze voor vleesliefhebbers, met een malse textuur en een rijke smaak die uw favoriete gerechten naar een hoger niveau tillen. Deze ribben worden zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en versheid, wat zorgt voor een uitzonderlijke culinaire ervaring. Ze zijn perfect voor grillen, braden en stoofschotels. Beschikbaar in verschillende maten, zijn de semi-vleesribben ideaal voor zowel professionele als huishoudelijke keukens. De handige verpakking zorgt voor gemakkelijke hantering en optimale conservering. Of u nu een professionele chef bent of een amateurkok, deze semi-vleesribben zijn een onmisbare keuze voor culinaire resultaten van hoge kwaliteit.
Makreel

Makreel

Vissen hier in Mauritanië en beschikbaar in diepvries aan boord en vers. Beschikbaar in diepvries aan boord en vers. Gevangen hier in Mauritanië & Dakhla. Fisheries.intl@gmail.com https://www.google.com/search?q=FISHERIES-INTL+MAURITANIA&source=hp&ei=fjGtZKLeJLunkdUP092V4Ao&iflsig
Tand

Tand

Beschikbaar vers en bevroren. Beschikbare maten: S (400-800g) M (800-2000g) L (2-4kg) Maat S: 400-800g Maat M: 800-2000g Maat L: +2kg
Kipfilet

Kipfilet

Kipfilet